Dárky Vašim blízkým včetně divočiny | Česká divočina

Rádi byste potěšili své blízké: divoké lesy, řeky, skaliska i s jejich zvířecími a rostlinnými obyvateli? Anebo hledáte dárek pro sebe, své děti či přátele? Přichystali jsme pro Vás různorodé dárky pro malé i velké, kterými navíc podpoříte i naše společné úsilí o rozšíření území české divočiny!

Můj kus divočiny

Pojďte si s námi zasadit vlastní dub. Naklíčili jsme pro Vás žaludy pocházející z českých lesů, které se v Česku kvůli svému pomalému růstu příliš nevysazují. Nejsou totiž vhodné pro hospodářský les, jsou vhodné pro divočinu. Dárek by mohl potěšit nejen Vás, ale i Vaše děti a další generace. Protože strom nás svým časem přesahuje a může být krásným odkazem našeho života.
 


Zahrajte si divadlo

Divočinu samou lásku na rukách nosit. Vlka, rysa, orla, tetřeva, kočku divokou, ale klidně i sazeče stromů. Že Vám to zní prapodivně? Nabízíme celou sérii maňásků zvířátek z divočiny nebo lidí, kteří se v přírodě pohybují. Ušila je pro nás chráněná dílna Práh, o.s., která zaměstnává osoby s duševním onemocněním. Tato možnost zaměstnání zvyšuje jejich soběstačnost a sebevědomí a tím napomáhá jejich rehabilitaci.
 


Divočina, pro tentokrát na míru

Rádi byste světu ukázali, že máte rádi divočinu? Pak by se Vám mohlo líbit některé z našich triček s motivy divočiny. Příjemný pocit z biobavlny a bambusu podpoří i vědomí, že Vy nebo Vaši blízcí podporují práci Hnutí DUHA na každém kroku.
 

Rys nebo vlk jako vyšitý

Speciální dárek pro všechny vyšívače a vyšívačky. Hnutí DUHA spolu se Zašívárnou nabízí sadu na vyšívání rysa nebo vlka s taškou z biobavlny. Všechno potřebné dostanete zabalené v úhledné a praktické krabičce. Stačí už jen navléknout jehlu....
 


Dárek pro divočinu

Z každého Vámi zakoupeného produktu jde polovina částky na výrobu a polovina na podporu činnosti Hnutí DUHA. Pokud byste nás rádi podpořili přímo, můžete se stát symbolickým patronem vlka, kočky divoké nebo smrčku. Tímto darem nám pomůžete pokračovat v kampani Česká divočina, jejímž cílem je rozšířit území bez lidských zásahů. Území, kde by divočina mohla volně dýchat. Certifikát z recyklovatelného materiálu je také velmi krásným dárkem. Stačí doplnit jméno člověka, kterého chcete obdarovat.
 

Pokud byste chtěli naše výrobky koupit jako vánoční dárek, prosíme vás o zadávání objednávek nejpozději do 18. prosince. Poslední objednávky budou následně vyřízeny 19. prosince. Za jejich doručení před 24. prosincem neručíme.

 

Za celý tým benefičního obchodu Hnutí DUHA přejeme šťastné a veselé Vánoce!